20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Nektar OK fest karavan danas stiže u Zvornik

Projekcijom filma „Tusta“ od 18:00 u Domu omladine, u Zvorniku će danas zatpočeti program Nektar OK Fest karavana. Nakon ostvarenja režisera Andreja Korovljeva o jednom o najvećih frontmena ex-Yu punk-rock scene, Branku Črnac Tusti, publika će od 20:00 biti u prilici da pogleda i dokumentarac sa elementima igranog filma „Nebeska tema – priča o Vladi Divljanu“, režisera Mladena Matičevića.

U petak 06. novembra u 19:30 biće i zvanično otvorena izložba fotografija „OK Fest retrospektiva“, autora Vedrana Ševčuka i Marka Ristića.  Nakon svečanog otvaranja, od 20:00 umjesto najavljenog sastava Combine Quartet-a, nastupiće Bandoneon Square, takođe odličan sastav iz Banjaluke, koji uglavnom izvodi muziku GOTAN Projecta i Astora Piazzolle, ali i drugih uticajnih kompozitora i umjetnika kao što su: Richard Galliano, Pat Matheny, Roland Dyens i drugi.

Kompletan progam izvodi se u skladu sa epidemiološkim mjerama koje su na snazi. Ulaz je besplatan, broj mjesta ograničen, a ulaznice se mogu preuzeti u Domu omladine Zvornik.

Nektar OK Fest karavan na putu kroz BiH prate prijatelji događaja Sarajevski kiseljak i voda Sara.

Projekat je do sada uspješno realizovan u Foči i Trebinju, a namjera istoga je da „probudi“ i „osvježi“ kulturne sadržaje u našoj zemlji, koji su gotovo upotpunosti obustavljeni tokom većeg dijela 2020. godine, zbog posljedica pandemije korona virusa. U svim lokalnim zajednicama projekat se realizuje u saradnji sa institucijama kulture. Planirano je da započeta saradnja OK teama u Doma omladine Zvornik bude nastavljena i u budućnosti, što će i ozvaničiti potpisivanjem Memoranduma o zajedničkoj saradanji u oblasti razvoja i unapređenja kulturnog programa i sadržaja.  

Ne propustite zanimljive sadržaje koji donosimo u vaš grad. Pridružite se Nektar OK Fest karavanu, prisjetimo se najljepših momenata sa Tjentišta, i pripremimo se za novo zajedničko druženje i poglavlje Nektar OK Festa 2021, koje nas očekuje 16/17/18 jula 2021. u Nacionalnom parku Sutjeska.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se