4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

Demant navoda BN televizije

ZVORNIK – Policijska uprava Zvornik demantovala je navode BN televizije „da policija legitimiše posmatrače opozicije u Zvorniku“ i da su u zvorničkoj mjesnoj zajednici Roćević „popunjeni glasački listići napolju dijeljeni glasačima SNSD-a i Demosa, te da su nađeni u vozilu kod odbornika Bobana Tanackovića i Aleksandra Pisića“.

„Iznošenje ovakvih dezinformacija nikako ne doprinosi objektivnom i istinitom informisanju javnosti, te pozivamo ovu medijsku kuću da poštuje osnovne principe novinarskog kodeksa, a to su tačnost i istinitost, te da u skladu s tim, objave ovaj demanti“, navodi se u saopštenju Polcijske uprave Zvornik.

Policijski službenici su, kako se navodi, izvršenim provjerama utvrdili da su netačni navodi koji se odnose na podjelu popunjenih glasačkih listića u Roćeviću i tvrdnje da su oni pronađeni kod navedenih lica.

„Policijska uprava Zvornik nije zaprimila prijavu u vezi neregularnosti koje su objavljene u tekstu BN televizije, niti su policijski službenici ove uprave legitimisali posmatrače tokom izbornih aktivnosti“, istaknuto je u saopštenju.

Napomenuto je da pripadnici Policijske uprave Zvornik, povodom održavanja lokalnih izbora, preduzimaju radnje iz svoje nadležnosti radi bezbjednog i nesmetanog održavanja izbornog procesa, kao i očuvanja povoljnog stanja bezbjednosti na biračkim mjestima.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se