10.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Babalj nije uhapšen, došao u policijsku stanicu da se informiše o licima koja su pozvana na razgovor

Darko Babalj nije uhapšen, potvrđeno je za ATV iz PU Istočno Sarajevo.

Istu informaciju je potvrdio i sam Babalj.

Iz MUP-a Srpske je saopšteno da je na dva glasačka mjesta na području Istočne Ilidže došlo do izbornih nepravilnosti zbog kojih su tri lica pozvana na informativni razgovor.

„Policijskoj stanici Istočna Ilidža prijavljena su tri slučaja na dva glasačka mjesta na području ove opštine. Naime, u 08,10 časova na glasačkom mjestu u Ulici Nikole Кoljevića br.18 došlo je do kratke obustave glasanja iz razloga što je S.M. u glasačku kutiju ubacio popunjene glasačke listiće, a iz objekta iznio nepopunjene glasačke listiće. Кod lica su pronađeni nepopunjeni glasački listići, a isti je pozvan u prostorije PS I.Ilidža.  Na istoj lokaciji u 08,50 časova došlo je od kratke obustave glasanja iz razloga što je lice S.T. pokušala da u glasačku kutiju ubaci popunjene glasačke listiće, a iz objekta da iznese nepopunjene listiće. Ista je pozvana u PS I.Ilidža radi davanja izjave. 

Na glasačkom mjestu u Ulici Ravnogorska br.147 u opštini Istočna Ilidža došlo je do kratke obustave glasanja iz razloga što je D.P.. u glasačku kutiju ubacio popunjene glasačke listiće, a iz objekta iznio nepopunjene glasačke listiće. Кod lica su pronađeni nepopunjeni glasački listići. Isti je pozvan u prostorije PS I.Ilidža, a kod lica su nađeni nepopunjeni glasački listići“, saopšteno je iz MUP-a Srpske.

Kako saznajmo Babalj se pojavio u policijskoj stanici da se informiše o licima koja su pozvana na informativno razgovor u vezi sa dešavanjima na izbornom mjesta.

Portal RTV BN je objavio informaciju da je narodni poslanik Darko Babalj uhapšen u Istočnom Sarajevu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se