naslovnaZvornik

U Tehničkom školskom centru paralelno teku redovne i vanredne aktivnosti

Tehnički školski centar u Zvorniku je u završnoj fazi opremanja svih učionica multimedijalnom opremom. Do kraja sledeće sedmice sve učionice će imati projektor i računar koji će omogućiti nastavnicima i učenicima efikasniji rad u uslovima skraćene nastave.


Škola je od Češke ambasade aplicirala za sredstva u projektu energetske efikasnosti u iznosu od 30000 KM. Ukoliko taj projekat prođe kompletna rasvjeta u obje školske zgrade biće zamjenjena novom LED rasvetom. Time će se potrošnja električne energije smanjiti za oko 50%

Pored toga, uprava ove ustanove na čelu sa direktorom Goranom Grujićem podijelila je svim učenicima škole po jednu platnenu masku sa logom škole. Direktor Grujić je izjavio da su se na ovaj potez odlučili zbog toga što je nošenje maske u školi obavezno te da na taj način žele bar malo pomoći učenicima.


Trenutna epidemiološka situacija u školi je dobra. U izolaciji je nekoliko učenika i jedan nastavnik. Svih 31 odjeljenje, odnosno 62 grupe redovno pohađaju nastavu. Učenici se pridržavaju mjera i preporuka Zavoda za javno zdravlje.


U školskoj 2020/21 školu pohađa 662 učenike u 4 struke.

Back to top button
Close
Close