12 C
Zvornik
24. април 2024.

Teška krađa u Jardanu

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 21.10.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz automehaničarske radnje koja se nalazi u mjestu Jardan, grad Zvornik, otuđilo određenu količinu alata. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Branjevo, grad Zvornik, 21.10.2020. godine oko 10,10 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Ford” kojim je upravljao D.N. iz Bijeljine, sa kojim se u vozilu nalazila S.N. iz Republike Srbije. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobila S.N. koja je prevezena u Opštu bolnicu u Loznici radi ukazivanja ljekarske pomoći. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se