12 C
Zvornik
23. април 2024.

Sokolovi najbolji i u Ugljeviku

ZVORNIK – Džudo klub „Sokolovi“ iz Zvornika učestvovao je na turniru u Ugljeviku gdje je zabilježen rezultat vrijedan pažnje.

Generalni sekretar klubs i trener Đorđe Jokić za naš portal je rekao da su „Sokolovi“ učestvovali sa tri uzrasne kategorije.

-Danas su naši najmlađi takmičari nastupili na turniru u Ugljeviku. Ostvarili smo sjajne rezultate i osvojili prvo mjesto u generalnom plasmanu za poletarce. U druge dvije uzrasne kategorije za mlađe i starije pionire osvojili smo drugo mjesto u obje konkurencije.

Zlatne medalje kod poletaraca osvojili su Marija Kovačević, Nina Mićić, Vasilije Todić, Pavle Zekić, Igor Savić, dok su srebreni bili Dunja Todorović, Valentina Dragi, Njegoš Sejmenović. Bronzom su se okitili Milica Kovačević,
Sofija Todorović, Kristina Gajić, Ognjen Sejmenović i Danijel Gajić.

Kod mlađih pionira zlatni su bili Nikolina Mitrović, Nina Mićić, Igor Savić i Nikola Radić. Srebra su osovojili Marija Dukić i Vuk Maksimović.

Stariji pioniri osvojili su pet medalja i to zlata Aleksandar Jovičić i Jelena Jevtić. Srbrene medalje pripale su Luka Dukić i Katarina Erdelić, a bronzu
Nikola Radić.

Takmičare su vodili treneri Đorđe Jokić, Dalibor Dado-Bof Bošković i Rajko Mirković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se