naslovnaVIJESTIZvornik

Servisne informacije PU Zvornik

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su četiri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

Policijskoj stanici Zvornik, 04.10.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, oštetilo putnički automobil marke „Peugeot”, koji je bio parkiran u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.  

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 04.10.2020. godine oko 21,00 čas, u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, u kojoj su učestvovali B.V. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Renault” i maloljetno lice u svojstvu pješaka, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Tagovi
Back to top button
Close
Close