5.4 C
Zvornik
26. април 2024.

Servisne informacije PU Zvornik

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su četiri krivična djela, dva narušavanja javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode, od kojih su dvije sa poslјedicama po lica.

Policijskoj stanici Zvornik, 04.10.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice ili više njih, oštetilo putnički automobil marke „Peugeot”, koji je bio parkiran u ulici Vuka Karadžića, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.  

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 04.10.2020. godine oko 21,00 čas, u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, u kojoj su učestvovali B.V. iz Zvornika, koji je upravlјao putničkim automobilom marke „Renault” i malolјetno lice u svojstvu pješaka, koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana lјekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se