18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Radojičić: Ako se epidemiološka situacija pogorša, suspendovaćemo kampanju u Banjaluci

U naredna dva dana Gradski izborni štab SNSD-a održaće sjednicu na kojoj će, u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, donijeti odluku o suspendovanju kampanje, odnosno održavanja javnih skupova ove stranke do daljnjeg.

Potvrdio je ovo za „Glas Srpske“ gradonačelnik Banjaluke i kandidat SNSD-a za ovu funkciju Igor Radojičić i dodao da situacija u Srpskoj, ali i regionu zabrinjava uzimajući u obzir broj novozaraženih lica.

– Planiram da sazovem gradski izborni štab SNSD-a u Banjaluci zbog aktuelne epidemiološke situacije. U slučaju da brojevi budu loši i naredna dva dana, najvjerovatnije ćemo donijeti odluku o suspendovanju kampanje u Banjaluci – rekao nam je Radojičić.

On kaže da će u ponedeljak biti otvorena i kovid ambulanta u Docu zbog očekivanog broja lica kojima će trebati ljekarska pomoć.

– Vidimo da je situacija kritična i kod nas i u regionu, i da se mnoge zemlje odlučuju na dodatne, restriktivnije mjere. Želimo spremni da dočekamo očekivani treći talas – rekao je Radojičić.

Radojičić je danas u centru Banjaluke simbolično postavio prve stranačke plakate povodom početka predizborne kampanje za predstojeće lokalne izbore u BiH.
Prve stranačke plakate Radojičić je postavio zajedno sa nosiocima izbornih lista DNS-a, Demosa, SP-a, SPS-a, Prve SDS, PUP-a, Ujedinjene Srpske, NDP-a i Poligrafa na šetalištu u blizini Palate Republike u Banjaluci.

Ovom događaju prisustvovali su, između ostalog, nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu Banjaluke Srđan Amidžić, potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić, predstavnici koalicije „Okupljanje za Banjaluku“ i brojni građani, članovi i simpatizeri SNSD-a.

Radojičić je rekao da postavljanjem prvih stranačkih plakata povodom početka predizborne kampanje koalicija finalizuju rezultat napornog i vrijednog rada u prethodnom periodu s ciljem da grad na Vrbasu dobije stabilno i odlučno vođstvo sa strateškom vizijom.

Radojičić je rekao novinarima da je vrijeme za „Okupljanje za Banjaluku“, te da „Vidovdanska koalicija“, koju u gradu na Vrbasu čini 10 partija, danas nije samo počela kampanju, već je došla da finalizuje pomenute rezultate u prethodnih hiljadu i po dana, koliko su na vlasti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se