3.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Najava sportskog vikenda

U 13. kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina će u subotu gostovati kod ekipe Leotara u Trebinju.Ostali parovi su: Tekstilac-Slavija, Borac-Modriča, Jedinstvo -Zvijezda 09, Ljubić-Sutjeska, Podrinje-Željezničar, Kozara-Sloboda i Sloga-Rudar Prijedor.

U 13. kolu Premijer lige BiH ekipa Borca iz Banja Luke gostuje kod ekipe Slobode u Tuzli. Radnik putuje u Sarajevo na utakmcu sa Željezničarem, a Krupa dočekuje ekipu Tuzla siti.Ostali parovi su:Sarajevo-Mladost, Široki Brijeg-Olimpik i Zrinski-Velež.

U okviru 13. kola Druge fudbalske lige, grupa Istok sastaju se: Velež-Budućnost /Pilica/,Milići-Guber, Jedinstvo-Vlasenica, Glasinac-Bratstvo

U Regionalnj ligi grupa Istok igraju se dva derbija zvorničkih ekipa.U Tršiću igraju Podrinje i Tabanci  i u Roćeviću se sastaju Jedinstvo i Čelopek.Lokanj dočekuje Slogu, Partizan igra sa Trnovicom a Šekovići putuju na utakmicu sa Slobodom iz Donjih Zagona.

U Mačvanskoj okružnoj ligi igra se 11. kolo.Rudar iz Brasine dočekuje ekipu Mladi Borac iz Dublja.

U Međuopštinskoj ligi grupa Mačva, Jedinstvo iz Malog Zvornika  dođekuje ekipu Prva iskra iz Runjana.

U petom kolu Prve lige Republike Srpske za rukometaše Drina igra na svom parketu sa ekipom Hercegovine iz Bileće.Susret je zakazan u subotu od 20 časova.

U petom kolu Prve lige za odbojkaše, Drine će ugostiti ekipu Gradiške.Utakmica je na programu u subotu od 16 časova.Odbojkašice Drine gostuju kod ekipe Inove u Banja Luci.

U trećem kolu Prve lige za košarkaše, Drina Princip gostuje kod ekipe Sokolca u petom kolu Lige BiH za košarkaše, Bratunac će putovati u Sarajevo na utakmicu sa ekipom Bosna Rojal

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se