5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Najava sportskog vikenda

U subotu je na programu 12. kolo u Prvoj fudbalskoj ligi Republike Srpske. Drina je ponovo domaćin, a sastaće se sa ekipom Tekstilca iz Dervente. Utakmica je na programu u 14,30 časova. Ostali parovi su: Slavija-Sloga, Rudar Prijedor-Kozara, Sloboda-Podrinje, Željezničar-Ćubić, Sutjeska-Jedinstvo, Zvijezda 09-Borac i Modriča Alfa-Leotar.

U petom kolu Prve lige za žene, Drina će putovati u nedelju u Ragaticu na utakmicu sa domaćom ekipom Mladosti. U 12. kolu Premije lige Bih, Radnik dočekuje Slobodu iz Tuzle. Borac je gost kod Mladosti iz Doboj Kaknja. Sarajevo dočekuje Krupu, Velež, Željezničara, Olimpik, Zrniskog a još igraju Tuzla siti-i Široki Brijeg.

U 12. kolu Druge fudbalske lige grupa Istok igraju: Budućnost -Ilićka 01, Guber-Glasinac, Bratstvo-Mladost Rogatica, Vlasenica-Stakorina i Romanija-Milići.

Parovi 12. kola Regionalne lige, grupa Istok: Tabanci-Lokomotiva, Trnovica-Janja, Čelopek-Lokanj, Šekovići-Jedinstvo i Omladinac-Podrinje. U devetom kolu Područne lige, grupa Birač igraju: Polet-Jasenica, Branjevo-Radnički, Jardan-Pecka, Budućnost-Borac i Jadar-Birač.

U drugom kolu Prve košarkaške lige Drina Princip će igrati u nedelju od 17 časova protiv ekipe Radnik BN basket na svom parketu.

U 4. kolu Prve rukometne lige Republike Srpske, Drina je gost kod ekipe Bijeljine. Utakmica se igra u nedelju.

U 4. kolu Prve lige za odbojkašice, Drina će u subotu od 17 časova ugostiti ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva, a muška ekipa Drine gostuje u Ražljevu kod ekipe Tempa.

U 4. kolu Premijer lige BiH za košarkaše, Bratunac će dočekati ekipu Kaknja. U 10. kolu Mačvanske okružne lige ekipa Rudara iz Brasine gostuje kod ekipe Cer iz Jadarske Lešnice. U Međuopštinskoj ligi, grupa Jadar, Jedinstvo iz Malog Zvornika putuje na utakmicu sa ekipom Jadar 1961 u Gornji Dobrić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se