8.1 C
Zvornik
18. април 2024.

Najava sportskog vikenda

Piše: D. Gajić

Ovog vikenda igra se 10. kolo u Premijer ligi Bosne i Herecgovine. U nedelju se sastaju Borac i Velež, Široki Brijeg i Krupa i Sloboda-Olimpik. U subotu se sastaju Mladost i Radnik.

Utakmice Željezničar-Tuzla siti i Zrinski i Sarajevo na programu su u ponedeljak.

U Prvoj fudbalskoj ligi igra se deveto kolo. Drina dočekuje ekipu Zvijezda 09. Sve utakmice na programu su u subotu od 15,30 časova. Ostali parovi su: Modriča-Slavija, Tekstilac-Sutjeska, Leotar-Željezničar, Borac-Sloboda, Jadinstvo-Rudar Prijedor, LJubić-Sloga i Podrinje-Kozara.

U Prvoj fudbalskoj ligi za žene Drina će u nedelju dočekati ekipu Sloge iz Doboja.

U Drugoj ligi, grupa Istok derbi se igra u Sokocu gdje će domaći Glasinac 2011 dočekati Budu}nost iz Pilice. Milići dočekuju Velež, Vlasenica igra sa Bratstvom, a Guber putuje u Čajniče na utakmicu sa Stakorinom.

U Regionanoj ligi grupa Istok igra se takođe deveto kolo. Podrinje dočekuje Šekoviće. Derbi je u Lokanju gdje će Lokanj dočekati Trnovicu. Jedinstvo dočekuje Mladost, Omladinac ekipu Čelopeka, a u derbiju vodećih ekipa Tabanci gostuju kod Sloge u Gornjem Crnjelovu.

Parovi Šestog kola Okružne lige grupa Birač su: Jasenica-Budućnost, Jadar-Jardan, Birač-Branjevo, Borac-Polet i Pecka-Radnički .

U Mačvanskoj okružnoj ligi, ekipa Rudara iz Brasine putuje u Štitar na utakmicu sa domaćinom.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se