5.4 C
Zvornik
25. април 2024.

NAJAVA SPORTSKOG VIKENDA

U 11. kolu Prve fudbalske lige Republike Srpske, Drina će u subotu dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva. Utakmica je na programu u 14,30 časova

Ostali parovi: Tekstilac-Modriča, Leotar-Zvijezda 09, Borac-Sutjeska, Jedinstvo-Željezničar, Ljubić-Sloboda, Podrinje-Rudar Prijedor i Kozara-Sloga

U 11. kolu Premijer lige Bih, derbi se igra u Bijeljini gdje će Radnik dočekati ekipu Borca. Krupa igra na svom terenu sa ekipom Mladsti. Ostali parovi su: Sarajevo -Široki, Tuzla siti-Zrinjski, Velež-Sloboda i Olimpik-Željezničar.

Fudbalerke Drine u okviru 4. kola Rrve lige Republike Srpske, u nedelju igraju na svom terenu sa ekipom Prijedora. Utakmica se igra od 14,30 časova.

U 11. kolu Druge lige Republike Srpske, grupa Istok ekipa Budućnosti putuje u Vojkoviće na utakmicu sa Famosem. Vlasenica dočekuje Proleter, Jedinstvo iz Brodca dočekuje Bratstvo iz Bratunca, Guber putuje na utakmicu sa Mladošću, a Milići dočekuju ekipu Mladosti iz Gacka.

U Regionalnoj ligi grupa Istok igra se takođe 11. kolo. Parovi su: Podrinje-Sloga, Lokanj-Šekovići, Jedinstvo-Zadrugar, Sloboda-Trnovica i Rudar 1925-Čelopek.

U 5. kolu Područne lige, grupa Birač sastaju se: Jasenica-Jardan, Birač-Budućnost, Borac-Jardan, Pecka-Branjevo i Radnički-Polet

U 9. kolu Mačvanske okružne lige, Rudar iz Brasine dočekuje Vidojevicu iz Lešnice.

U Međuopštinskoj ligi grupa Jadar, Jedinstvo iz Malog Zvornika, dočekuje ekipu Jelava. Utakmica se igra u nedelju od 15 časova.

U 3. kolu Prve lige Republike Srpske za rukometaše Drina gostuje u Gradišci ekipi Kozara Mlijekoprodukt.

U trećem kolu Prve lige Republike Srpske za odbjokaše Drina će u nedelju od 14 časova ugostiti ekipu Radnika iz Bjeljine.Odbojkšice Drine će gostovati kod ekipi Drina HE U Višegradu.Utakmica se igra u subotu od 18 časova.

U prvom kolu Prve lige Republike Srpske za košarkaše Drina Princip gostuje kod ekipe Prijedora.Utakmica se igra u nedelju

Košarkaši Bratunca u 3. kolu Premijer lige Bih gostuju kod ekipe Čapljine.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se