10.4 C
Zvornik
23. април 2024.

KK Drina Princip ulazi jača u novo prvenstvo Republike Srpske

Piše Drago Gajić

Košarkaši Drina Princip, ulaze jači u novo prvenstvo Republike Srpske.Klub su napustili Pavle Boljkovac i Nikola Pantić, ali su zato u Zvornik stigla tri veoma kvalitetna pojačanja.

Naznačajnije pojačanje, svakako je Miodrag Tanasilović, koji je stigao iz ekipa Gračanice, a ima dugogdišnji staž u Premijer ligi BiH i Federacije BiH. Igra na poziciji krilnog centra. Bio je nekoliko sezona kapiten ekipe Sloboda Dite iz Tuzle.

Bojan Cvijić ima 22 godine.Visok je 185 santimetara, a stigao je iz ekipe Loznice.Mladi Zvorničanin Bojan Matić je dugo igrao u Italiji u seriji B.Iz Zvornika je otišao sa 15 godina i nakon pet godoina se vraća u naš klub.Visok je 201 santimetar.

Mada je Pavle Boljkovac bio jedan od najboljih igrača u nekoliko sezona, smatra se da }e Zvorničanin, s obzirom na kvalite trojice pridošlica, biti znatno jači u novom prvenstvu Republike Srpske.

U klubu su ostali Dušan Knežević, najkorisniji igrač Prve lige Republike Srpske u prošlom prvenstvu,zatim Slavko Savanović, dugogodišnji kapiten ekipe, Srđan Kovačević i Darko Hajduković.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se