9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Grupa iz Osmaka noževima nasrtala na mještane Karakaja i okoline!

ZVORNIK – Policijskoj stanici Zvornik, 3. oktobra oko 1.15 časova, prijavljeno je da je ispred pekare u Karakaju, došlo do narušavanja javnog reda i mira između više lica.

Kako smo saznali od učesnika ovog incidenta u Karakaju, napadnutog Gorana E. noževima i oštrim predmetima napala ga je grupa momaka iz Mahale i Capardi koje poznaje samo samo „iz viđenja“ jer su dolazili u isti lokal par puta. Policija i žandarmerija su po dolasku priveli napadače.

– Isjekli su mi lice i glavu, zaboli viljušku u vrat. Imam dva uboda nožem na ramenu. Psovali su mi majku i govorili kako se ne boje da opet dođu dole, kaže G. E.

Kako nam je još rekao Goran E. ovo nije prvi put da ova grupa fizički nasrće na nekog. To se već dogodilo 22. avgusta ispred iste pekare kada su napali momka sa Ekonomije i nanijeli mu povrede glave.

Povrijeđeni Goran E. rekao nam je i da ne zna o čemu se radi niti je kad imao bilo kakve razmjerice sa napadačima niti je davao ikakav povod, moglo bi se reći da su ga napali iz čista mira.

U zvorničkoj Policijskoj upravi saznajemo da je podnijeta prijava tužilaštvu protiv tri lica.

-Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik i pripadnici Jedinice Žandarmerije Zvornik koji su izlaskom na lice mjesta zatekli lica inicijala G.E., S.M., S.L. i I.K. svi iz Osmaka. Tom prilikom  je utvrđeno da su lica S.M., S.L. i I.K. fizički napali lice G.E. prilikom čega je lice S.M. nožem nanijelo tjelesne povrede licu G.E. Povrijeđeni je prevezen u Hitnu službu Doma zdravlja Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Radi ukazivanja ljekarske pomoći, u Hitnu službu se obratio i S.M. Policijski službenici su lišili slobode lica S.M., S.L. i I.K. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“, rečeno je našem portalu u PU Zvornik.  

Nezvanično saznajemo da su imena napadača Senaid Musić, Izet Karabegović i Sanel Lokmić svi iz Osmaka.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se