LIFESTYLEZabava

„Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića“

S obzirom da glumac Milutin Mima Karadžić često dobija pitanja kada će se oženiti, rečenica „Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića“ izazvala je veliku pažnju javnosti.

Popularni glumac se oženio samo u seriji, a dramaturg i scenarista Igor Bojović je uz fotografiju sa snimanja serije „Drim tim“ napisao:

„Verovali ili ne, venčah danas Milutina Mimu Karadžića!“

„Krajnje je vreme!“, „Verovatno u sklopu serije ili filma, teško da je drugačije“, „Kakva fotka“, samo su neki od komentara ispod objave.

Telegraf.rs podsjeća da Mimu mogi nazivaju „vječitim neženjom“, a on je ranije istakao da nije saglasan sa titulom koju su mu dodijelili.

„Nisam nikakav vječiti neženja, jer sam pobornik braka. Nekoliko puta sam, po nekoliko godina, živio sa svojim partnerkama, ali jednostavno sam smatrao da nam potpis kod matičara nije neophodan“, rekao je Karadžić jednom prilikom.

“ Moglo je da me zakači da se oženim prije 20 godina, a na taj potez mogu da se odlučim i za dvadeset dana. Ne bježim od braka, ali mi se jednostavno nije desilo“, rekao je tada glumac.

Tagovi
Back to top button
Close
Close