19.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Uručene nagrade za najbolje fotografije sa konkursa „Ljeto uz knjigu“

ZVORNIK – Ognjenu Stojkiću iz Zvornika uručena je danas nagrada za prvo mjesto za fotografiju koju je poslao na foto-konkurs zvorničke Narodne biblioteke i muzejske zbirke o temi „LJeto uz knjigu“.

Drugo mjesto pripalo je Nedi Petrović iz Zvornika, koja je dobila „pametni sat i kancelarijsku olovku, a treće Mirjani Sušić iz Vlasenice koja je nagrađena „pametnim“ satom.

Direktor Narodne biblioteke i muzejske zbirke Zvornik Nega Stjepanović rekla je da je Stojkiću za osvojeno prvo mjesto uručen mobilni telefon i uramljena pobjednička fotografija, kao podsjećanje na učešće na ovogodišnjem foto-konkursu.

Ona je navela da su pobjednike glasovima izabrali pratioci na društvenoj mreži „Fejsbuk“.

„Na našoj Fejsbuk stranici postavili smo video-izložbu koju je pregledalo više od 30.000 ljudi, a svoje komentare ili glasove ostavilo je oko 2.000 pratilaca, što dovoljno govori o dometu ovog konkursa“, rekla je Stjepanovićeva novinarima.

Prema njenim riječima, za uspješno obavljeni foto-konkurs ova ustanova dobila je veliki broj pohvala od građana, biblioteka iz okruženja, ali i univerzitetskih profesora iz zemalja regiona.

„Ovaj foto-konkurs, kao i nagrade za najuspješnije radove, ali i druge aktivnosti koje sprovodimo imaju za cilj da se poveže tradicionalno, a to je knjiga, sa modernim, a to je sve ono što je vezano za internet“, naglasila je Stjepanovićeva.

Ona je zahvalila Gradskoj upravi Zvornik, koja je obezbijedila nagrade.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se