9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Uhapšeno lice koje je obijalo radnje u Zvorniku, u pitanju teška krađa

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice D.S. iz Zvornika, koje su lišili slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivično djelo „Teška krađa“.

Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 04.09.2020. godine oko 02,15 časova, prijavlјeno je da se u unutrašnjosti zanatskog centra u ulici Trg kralјa Petra I Karađorđevića, grad Zvornik, nalazi nepoznato lice ili više njih, koje stvara buku. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Zvornik koji su izlaskom na lice mjesta zatekli lice D.S. osumnjičeno da je izvršilo provalu u trgovinsku radnju koja se nalazi u sklopu zanatskog centra, koje je tom prilikom spriječeno u dalјem činjenju nedozvolјenih radnji i lišeno slobode od strane policijskih službenika.

Preduzimajući aktivnosti na rasvjetlјavanju i dokumentovanju ovog događaja, policijski službenici su utvrdili da se navedeno lice sumnjiči da je prethodnu noć, izvršilo provalu u četiri trgovinske radnje u okviru istog zanatskog centra, odakle je otuđilo novac, parfeme, odjevne i druge predmete.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnih djela „Teška krađa“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se