36.4 C
Zvornik
14. јул 2024.

U nedjelju dio Zvornika bez električne energije

U prigradskom i seoskom području Zvornika 6.000 potrošača neće imati električnu energiju u nedjelju, 13. septembra, zbog remonta trafo-stanice „Karakaj“, najavljeno je iz distributivnog preduzeća „Elektro-Bijeljina“.

Prekid u snabdijevanju trajaće od 9.00 do 17.00 časova za potrošače koji se snabdijevaju sa dalekovoda „Kozluk“, „Sapna“, „Grbavci“, „Rasklopište“,
„Pekara“, „Ciglana“, „Distributivni centar“ i „Univerzal“.

Naselja koja neće imati napajanja su : Meterize, Karakaj, Čelopek, Ulice, Ekonomija, Jardan, Grbavci, Glumina, Zlatne Vode, Gornje Snagovo, Gušteri, Kitovnice, Križevići, Baljkovica, Šib, Motovo, Delići, Dugi Dio, Hajdarevići, Lupići, Kučić Kula, Klisa, Sjenokos, Malešić, Androvići, Jusići, Šetići, Đulići, Petkovci i Boškovići.

Zbog promjene uklopnog stanja istog dana će biti dva kraća zastoja za potrošače koji se elektrilnom energijom snabdijevaju sa trafo-stanica „Branjevo“ i „Kozluk“ u periodu od 8.00 do 8.15 i od 17.00 do 17.15 časova.

„Molimo cijenjene kupce da uvaže pomenute zastoje, kako bismo na adekvatan način izvršili remont i obezbijedili kvalitetno snabdijevanje električnom energijom“, navodi se u saopštenju „Elektro-Bijeljine“. 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se