8.1 C
Zvornik
24. април 2024.

PU Zvornik: Informacije o bezbjednosnoj situaciji

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, preduzimajući planske aktivnosti usmjerene na sprečavanje krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga, 03.09.2020. godine, u zvorničkom naselјu Šćemlija, pronašli su dvije stablјike koje svojim izgledom asociraju na indijsku konoplјu, visine 150 cm i 200 cm. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. Policijski službenici nastavlјaju sa preduzimanjem mjera i radnji iz svoje nadležnosti u cilјu identifikacije osumnjičenog kao i kompletiranja i dokumentovanja predmeta.

Policijskoj stanici Bratunac, 03.09.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Mihalјevići, opština Bratunac, otuđilo dva trimera. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnog djela „Krađa“.

Aktivnosti i rezultati

Policijska stanica Zvornik, podnijela je Okružnom javnom tužilaštvu u Bijelјini, izvještaj o počinjenom krivičnom djelu protiv jednog malolјetnog lica, zbog postojanja osnova sumnje da je počinilo krivična djela „Teška krađa“ i „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“. Osumnjičeno lice se tereti da je u toku mjeseca avgusta 2020. godine, nasilno ušlo u porodičnu kuću oštećene koja se nalazi u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik, prilikom čega je otuđilo određene predmete i oštetilo inventar u unutrašnjosti kao i fasadu kuće.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se