23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Pokreće se akcija da se Luki i Sari izgradi kuća

ZVORNIK – Povodom pisanja portala „Zvornik Danas“ od juče u tekstu pod naslovom Teška životna priča porodice iz Tabanaca (video), gdje smo iznijeli tešku životnu situaciju porodica Kostadinović i Mitrović, našem portalu javilo se mnogo humanih ljudi sa željom da pomognu.

Danas je održan sastanak sa gradonačelnikom Zvornika, Zoranom Stevanovićem gdje je rečeno da će Gradska uprava grada Zvornik riješiti privremeni smještaj i snositi sve troškove dok se ne riješi situacija. Porodica je odlučila da ostane u trenutnom do rješavanja pitanja.

Mještani sela Tabanci večeras su organizovali sastanak sa predstavnicima sveštenstva Srpske pravoslavne crkve i privrednika sa područja grada Zvornik povodom humanitarne akcije „Kuća za Luku i Saru“.

Oformljen je organizacioni odbor akcije koji će koordinisati sve akcije pomoći i izgradnje, kao i obezbijediti transparentnost donacija.

Organizacioni odbor činiće predstavnici građana, NVO, javnih ustanova i privrednih subjekata…

Organizacioni odbor za pomoć porodici Mitrović/Kostadinović činiće tri člana naše redakcije: glavna i odgovorna urednica Bojana Tanacković, Dragana Spasić i Igor Golubović, direktor firme „Gradex“ Jovica Đurić, Slaviša Milić iz Tabanaca, Stanislav Tomić iz SOZ Zvornik, otac Jovan Maksimović, Milorad Stevanović, Dalibor Kandić, Slaviša Tomić i Nedeljko Sekulić.

Sve donacije građana moguće je uplatiti na račune Svetosavske omladinske zajednica Zvornik kod NLB Banke:
562-003-81423030-53
IBAN: BA395620038144966479
SWIFT BIC: RAZBBA22

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se