15.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Najava sportskog vikenda

ZVORNIK – Danas će se u Banja Luci odigrati prva utakmica plej-auta u odbojci za ženske ekipe. Sastaju se domaći Borac, koji je bio drugi u Drugoj ligi, i ekipa Drine iz Zvornika, kao deseti tim u Prvoj ligi Republike Srpske.

Revanš utakmica na programu je u petak 2. oktobra u Zvorniku. Pobjednik iz ove dvije utakmice, steći će pravo nastupa u Prvoj ligi Republike Srpske

Ovog vikenda na programu je deveto kolo Premijer lige BiH u fudbalu. Fudbaleri Krupe, sastaju se u ponedjeljak sa ekipom Zrinjskog na svom terenu. U subotu igraju Olimpik i Borac iz Banja Luke i Velež-Radnik.

Na programu su i dva gradska derbija. Sarajevo i Željezničar se sastaju u ponedjeljak, a u nedjelju je na programu susret Tuzla Sitija i Slobode. U nedjelju igraju i Široki Brijeg i Mladost iz Doboj Kaknja.

U okviru osmog kola Prve lige, Drina će gostovati kod ekipa Sutjeske iz Foče. Značajniji susreti su Rudar Prijedor-Borac, -Ljubić i Sloboda-Leotar. Još igraju Sloga-Jedinstvo, Željezničar-Tekstilac i Zvijezda 09-Moriča.Sve utakmice su na programu u subotu.

U osmom kolu Druge lige, grupa Istok, Budućnost iz Pilice igra u nedjelju protiv ekipe Mladosti iz Rogatice. U subotu igraju Guber-Vlasenica, Bratstvo-Drina HE i Ilićka 01-Milići.

U Regionalnoj ligi, grupa Istok sastaju se: Tabanci-Janja, Trnovica-Rudar 1925, Lokomotiva-Jedinstvo i Mladost-Lokanj. Susret Čelopeka i Sloge na programu je u subotu.

Parovi petog kola Područne lige, grupa Birač: Pecka-Jasenica, Radnički-Borac, Polet-Birač, Branjevo-Jadar i Jardan i Budućnost.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se