10.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Đoković se seli iz Monte Karla?

I dok se najbolji teniser svijeta Novak Đoković trenutno nalazi u Njujorku, gdje se održava US open, nadaleko se piše o tome da će poslije više od 10 godina provodenih u Monte Karlu najbolji teniser svijeta sada promijeniti mjesto stanovanja.

A čini se da je poznato i gdje.

Đoković je nedavno otputovao za SAD u jeku pandemije virusa korona, na Masters Sinsinati i US open. Prvi od dva turnira je već osvojio, a čitav teniski svijet čeka da vidi hoće li Srbin osvojiti i 18. gren slem u karijeri.

To bi značilo i da bi njegov učinak u 2020. godini i dalje bio perfektan, bez ijednog poraza, ali ima onih i koje zanima Đokovićeva sve izvjesnija promjena mjesta stanovanja.

Pojedini domaći i strani mediji već nagađaju gdje bi Đokovići mogli da se presele, a nagađa se da je to Španija! I to mjesto Marbelja, koje se nalazi u Andaluziji na krajnjem jugu Španije i koje pripada širom okruženju Malage.

U ovom mjestu od oko 140.000 stanovnika je izuzetna klima tokom čitave godine, a čini se da bi glavni razlog za ovu promjenu mogla da bude Đokovićeva porodica.

Razlog je taj što bi Španija mogla da bude bolja za Novakovu djecu Stefana i Taru, naročito sa aspekta socijalizacije. Tamo bi Đokovićevi nasljednici mogli da idu i u školu kada još malo porastu.

Đokovići su već provodili vrijeme u Marbelji ove godine, u jeku pandemije korona-virusa i očigledno je da im se dopalo.

Ipak, prije eventualne selidbe, treba prvo dodatno proširiti trofejnu salu. Cilj je – trofej na US openu

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se