LIFESTYLEZdravlje i lepota

Čudotvorni napitak koji oporavlja cijeli organizam: Crna limunada čisti jetru, snižava holesterol i topi salo

Ako planirate da očistite tijelo od nakupljenih toksina i naravite reset tijela i jednostavno dobijete više energije i osjećaćete se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Ako planirate da očistite tijelo od nakupljenih toksina i naravite reset tijela i jednostavno dobijete više energije i osjećate se bolje, ovaj napitak je baš za vas.

Limunada je mnogima omiljeno ljetnje piće, osvježava i vrlo je ukusno, ali kada joj dodate i aktivni ugalj dobijate i savršen napitak za preporod cijelog organizma. Baš zbog aktivnog uglja, ovaj napitak ima crnu boju, dok ukus ostaje nepromjenjen.

Crna limunada će očistiti tijelo od toksina, očistiti jetru i sniziti holesterol. Pomaže kod nadutosti, gasova i aerofagije (nesvjesno gutanje vazduha tokom jela), pa i kod problema sa kožom. Reguliše rad probavnog trakta, a na taj način i ubrzava metabolizam što dovodi i do gubitka kilograma.

Aktivni ugalj dobijen je destruktivnom destilacijom materijala različitih biljaka i kore kokosovog oraha i ima upijajuća svojstva pa zato uklanja štetne materije i toksine iz organizma.

Za priremu vam je potrebno:

  • Sok od pola limuna ili limete
  • Čaša mineralne ili kokosove vode
  • Pola kašičice aktivnog uglja

Metod pripreme: U vodu dodajte sok od limuna i aktivni ugalj u prahu. Dobro promješajte i napitak je spreman. Napitak se pije jednom nedeljno i nikako češće od toga.

Napomena: Ova limunada može da umanji učinak lijekova. Zbog toga, ukoliko pijete neke lijekove, treba paziti na dvosatni interval između uzimanja lijeka i ispijanja crne limunade.

Tagovi
Back to top button
Close
Close