18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Zvornički SNSD objavio imena kandidata za odbornike

Predsjedništvo Gradskog odbora SNSD, sa Zoranom Stevanovićem na čelu, utvrdilo je izbornu listu sa kojom namjerava zauzeti dominantnu poziciju u budućem sastavu gradskog parlamenta.

Listu, očekivano, predvodi Bojan Ivanović, zamjenik gradonačelnika u tekućem mandatu.

Na listi SNSD su četiri ljekara, dr Bogdana Bodiroga, specijalista porodične medicine i aktuelni zamjenik direktora u zvorničkom Domu zdravlja, dr Nataša Ivanović, internista – endokrinolog, takođe zamjenik direktora, ali u zvorničkoj Bolnici, dr Sanja Kalajdžić, specijalista ginekologije i akušerstva, te dr Dejan Mišić, specijalista ortopedske hirurgije i traumatologije u JZU Bolnica, Zvornik.

Očekivano, na listi je i Biljana Pisić, aktuelna direktorica Srednjoškolskog centra u Zvorniku , ali i još dvoje direktora iz sektora prosvjete, Goran Grujić, direktor Tehničkog školskog centra i Sanja Tanacković, direktorica Osnovne škole „Desanka Maksimović“ u Čelopeku.

Kad je riječ o već afirmisanim SNSD-ovcima, tu nije bilo posebnih iznenađenja. Tu su Dragan Riđošić, Ivan Popović, direktor zvorničke Bolnice, predsjednik MSD Zvornik Veljo Tijanić, Milan Đokić, Gordan Vuković, Stevo Lazarević, Dragan Tejić i Aleksandar Pisić.

Od onih koji se prvi put pojavljuju na listi SNSD – a tu su dr Ljubica Vasiljević, profesor na Tehnološkom fakultetu, Sandra Erkić, potpredsjednik MSD Republike Srpske , Rade Lujić, privatni preduzetnik, te Vjekoslav Hercegovac, Vesna Bošković, Aleksandar Krsmanović, Dragana Popić, Milomir Milošević i Sanja Perušinović.

Od ostalih kadidata Hadži Duško Ristić i Milorad Šakotić su odbornici SNSD u aktuelnom sastavu gradske Skupštine, dok su Milojka Kolović i Mileva Milić bile dio SNSD-ove liste i za prošle lokalne izbore.

Još neka mlada i perspektivna imena na listi su i Rada Kovačević, Velibor Petrović, Slađana Milić, Milivoje Todorović, Slaviša Tomić, Igor Marković i Ivana Erić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se