15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Vlasenica: Uhapšena dva lica

Policijskoj stanici Vlasenica, 19.08.2020. godine, prijavljeno je da u ulici Svetosavska, opština Vlasenica, nepoznata lica stvaraju prekomjernu buku upravljajući putničkim automobilima. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Vlasenica koji su izlaskom na lice mjesta zatekli putnički automobil marke „Peugeot” u kojem su se nalazili Ž.V. i L.Đ. oba iz Vlasenice i putnički automobil marke „VW Golf” u kojem se nalazio Đ.V. iz Vlasenice, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Navedena lica su nastavila sa činjenjem prekršaja vrijeđanjem policijskih službenika. Izvršenim alkotestiranjem kod lica Đ.V. i L.Đ. utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu, a zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, lica Đ.V. i L.Đ. su lišena slobode. U toku je rad na dokumentovanju počinjenih prekršaja.

Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Caparde, opština Osmaci, 19.08.2020. godine oko 15,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali Š.K. iz Osmaka, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Mercedes” i I.L. iz Osmaka, koji je upravljao kombi vozilom marke „Citroen”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, I.L. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se