9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su tri krivična djela i jedno narušavanje javnog reda i mira. Nije bilo evidentiranih saobraćajnih nezgoda saopštili su iz PU Zvornik.

Policijskoj stanici Zvornik, 23.08.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice ili više njih, nasilno ušlo u porodičnu kuću koja se nalazi u ulici Patrijarha Pavla, grad Zvornik, pri čemu je oštetilo inventar u unutrašnjosti kao i fasadu kuće. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnih djela „Teška krađa“ i  „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.  

Aktivnosti i rezultati

Policijski službenici Policijske stanice Vlasenica, 23.08.2020. godine oko 22,45 časova, lišili su slobode S.M. iz Vlasenice, koji se kretao kolovozom u svojstvu pješaka pod dejstvom alkohola. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 1,93 g/kg alkohola u organizmu.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se