9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Socijalistička partija i SNSD ponovo koalicija u Zvorniku

Predsjednici GO Saveza nezavisnih socijaldemokrata i Socijalističke partije u Zvorniku danas su zvanično ovjerili koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

sp snsd 2
Foto: Zvornik Danas

Predsjednik Glavnog odbora Socijalističke partije, Nebojša Galić rekao je da tim koji dobija ne treba mijenjati, a da očekuju oko tri hiljade glasova.

-Odlučili smo se, kao i unazad 14 godina, da podržimo aktuelnog gradonačelnika. Sami ste svjedoci koliko je grad uznapredovao zbog projekata koji su sprovedeni – naveo je Galić.

Predsjednik Glavnog odbora SNSD-a, Zoran Stevanović istakao je da je ovo koalicija koja traje skoro četrnaest godina i da su zadovoljni saradnjom koja je prerasla u jedno ozbiljno prijateljstvo i poštovanje koje je neraskidivo i nenarušivo na ovim prostorima.

-Zajedno smo prošli puno toga i zajedno smo izgrađivali sistem u ovom gradu da se gleda naprijed, da se radi i da se realizuju projekti. Svjedoci ste da od Zvornika koji je mijenjao tadašnjeg načelnika opštine na svakih tri ili četiri mjeseca došli smo u fazu da je lokalna vlast stabilna. Zahvalan sam Socijalističkoj partiji za sve ove godine podrške i svim koalicionim partnerima – istakao je Stevanović.

sp snsd
Foto: Zvornik Danas

Osim toga, Stevanović je najavio u narednim danima potpisivanje koalicionih sporazuma sa partijama koje nisu istakle svoje kandidate za poziciju gradonačelnika, a koji se slažu sa načinom rada dosadašnje vlasti.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se