18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Selak na otvaranju prostorija GO SPS Zvornik

ZVORNIK – U Zvorniku su danas uz prisustvo najvišeg rukovodstva otvorene prostorije Graskog odbora Socijalističke partije Srpske.

Uz prisustvo predsjednika ove stranke, Gorana Selaka, šefa Povjereništva SPS Zvornik Vlade Mijatovića i delegacije rukovodstva stranke.

Članstvo i simpatizeri SPS dobili su opremljene prostorije za održavanje sastanka, a građani će ovdje moći da dobiju sve potrebne informacije o partiji, kažu iz zvorničkog SPS.

– SPS nastavlja da raste i da se priprema za predstojeće lokalne izbore i ovo je jedna u nizu aktivnosti kojom potvrđujemo prognoze da ćemo u Zvorniku, kao i u drugim lokalnim zajednicama Republike Srpske postići odlične rezultate. SPS je nova energija i mogu samo da izrazim zadovoljstvo što smo kod građana prepoznati kao opcija koja nudi rješenja – istakao je šef Povjereništva SPS Zvornik Vladimir Mijatović.

Predsjednik SPS, Goran Selak istakao je da je zadovoljan dosada obavljenim poslom u sklopu priprema za Lokalne izbore te poručio da će SPS i u Zvorniku biti snaga koja okuplja ljude.

sps zvornik selak2

– Nemamo nikakvih dilema po pitanju rezultata, radi se vrijedno a danas smo nakon Bijeljine otvorili prostorije naše partije i u Zvorniku. Očekujemo podršku mladih ljudi, nastavak rasta i jačanja partije i nastavak zajedničke borbe za budućnost Srpske. SPS je već pokazao da će biti snaga na koju svi treba da računaju, a na predstojećim izborima ćemo to i dokazati – rekao je predsjednik SPS novinarima na otvaranju stranačkih prostorija.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se