naslovnaRegija BiračZvornik

PU Zvornik: Dva krivična djela, dvije nezgode i požar u prethodna 24 časa

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.  Evidentiran je jedan požar.

Policijskoj stanici Bratunac, 27.08.2020. godine, prijavljeno je da lica Ž.J. i R.A. oba iz Bratunca, putem telefona upućuju ozbiljne prijetnje prijavitelju. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.  

Na magistralnom putu Zvornik-Bijeljina, u mjestu Čelopek, grad Zvornik, 27.08.2020. godine oko 16,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali O.T. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Passat” i D.M. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Peugeot”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio G.E. iz Zvornika, koji se nalazio u putničkom automobilu „Peugeot”. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Policijskoj stanici Milići, 27.08.2020. godine, prijavljeno je da je u preduzeću privatnog vlasništva u mjestu Nova Kasaba, opština Milići, izbio požar. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići i pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Milići koji su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. Uviđaj će biti izvršen od strane policijskih službenika Policijske uprave Zvornik.

Tagovi
Back to top button
Close
Close