6.4 C
Zvornik
21. марта 2023.

Počela rekonstrukcija dijela glavne ulice sa atmosferskom mrežom u naselju Ulice

Nakon nekoliko mjeseci od podnošenja inicijative danas su počeli radovi na rekonstrukciji djela glavne ulice i izradi prateće, atmosferske mreže u naselju Ulice. Inicijatori ovih radova su bili mještani samog naselja na čelu sa Ivanom Erić, Ognjenom Pavlovićem iGoranom Grujićem.

Nadležni organi iz gradske uprave su nam saopštili da će biti urađeno oko 120 metara nove saobraćajnice širine 5.5 metara.Uz sve to ide i 300 metara atmosferske mreže sa podzemnim cijevima i svim potrebnim slivnicima. U istoj dužini biće postavljeni ivičnjaci. Ovaj dio saobraćajnice u glavnoj ulici je primer kako će cjelokupna glavna ulica izgledati.

Inicijatori radova su nam pojasnili da je inicijativa podnesena još krajem prošle godine i da su radovi trebali početi sa nastankom ove, međutim, zbog cjelokupne situacije oko virusa korona realizacija je počela tek sada. Poručuju da nikada nije kasno za dobre projekte i zahvalju se gradonačelniku Zoranu Stevanovicu i njegovim saradnicima na ovom i svim prethodnim, a nadaju se i budućim projektima koji su bitni za ovo naselje.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
974PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se