13.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Pet saobraćajnih nesreća u protekla 24 časa

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, dva narušavanja javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda, od kojih su dvije sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Osmaci, 16.08.2020. godine, prijavljeno je da je u mjestu Mahala, opština Osmaci, nepoznato lice otuđilo određenu količinu novca od oštećenog. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Osmaci koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

-Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 16.08.2020. godine oko 18,50 časova, u ulici Svetog Save, opština Bratunac, u kojoj su učestvovali Z.Ž. iz Bratunca, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Passat“ i N.M. iz Bratunca, koji je upravljao motociklom marke „Honda“. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, učesnik N.M. je zadobio tjelesne povrede i isti je prevezen u Dom zdravlja Bratunac, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju ove saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se