9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Ovogodišnje planirano izdanje Nektar OK Festa, prolongirano za juli 2021. godine

I pored najbolje volje, maksimalo uloženih napora, pregovora i konsultacija sa nadležnim epidemiološkim službama, te podrške naše najvjernije OK publike, primorani smo da ovogodišnje izdanje Nektar OK Festa 2020 prolongiramo za narednu godinu.

Obzirom, na epidemiološku sliku u našoj zemlji, ali i u cijeloj regiji, konstantan rast broja zaraženih na dnevnom nivou, i ograničeno kretanje, tj. prelazak državnih granica, nisu stvoreni epidemiološki uslovi da festival bude održan u ranije najavljenom terminu ove godine, tj 14/15/16 avgusta na Tjentištu.  Jučerašnjom odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije, kao i Opštinskog štaba za vanredne situacije Opštine Foča, na snazi je ostala ranija mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, i ova odluka ostaje na snazi narednih 14 dana. Obzirom na kapacitete našeg festivala, te broj posjetilaca iz ranijih godina koji se mjeri u hiljadama, mi nismo u mogućnosti da u najavljenom terminu, održimo događaj u kapacitetu i programu za koji je isti predviđen.

U dogovoru sa izvođačima i ostalim učesnicima programa, potvrđeni su datumi festivala za narednu godinu, i to  16/17/18 juli 2021. godine, kao i lineup na tri festivalska stage-a: Apocalyptica, Asian Dub Foundation, Van Gogh, Bajaga i Instruktori, Goran Bare & Majke, Hladno pivo, TBF, M.O.R.T., Zoster, Buč Kesidi, Repetitor; Kanda, Kodža i Nebojša, Love Hunters, Who see, Marčelo i napeti Quintet, Ritam nereda, Atheist Rap, Mortal Kombat, Marko Nastić; Mladen Tomic, Sinisa Tamamovic; Petar Dundov; Kristijan Molnar; Toni Juranović; Nebs Jack; Alexander G + još imena koja će naknadno biti objavljena. Osim sjajnog muzičkog programa i u narednog godini Nektar OK Fest donosi još mnogo dobre zabave i sadržaja u nesvakidašnjem ambijentu nacionalnog parka Sutjeska.

Svi OK paketi kupljeni u ovoj godini važiće i za narednu godinu i nove termine Nektar OK Festa 2021. Takođe, svi vlasnici paketa imaće priliku da ukoliko žele izvrše povrat novca za kupljene pakete ili da iste ustupe drugoj osobi. Na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net u kategoriji „novosti“ uskoro donosimo detalje info o uslovima povrata novca ili ustupanja paketa.

Budite OK, budite odgovorni i vidimo se na 16/17/18 jula 2021. na Tjentištu.

OK team

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se