8.1 C
Zvornik
19. март 2024.

Kampanja „Srbi za Trampa“ dobila veliku podršku

Kampanja je počela 3. avgusta sa ciljem da „mobiliše“ oko milion državljana SAD srpskog porijekla da se pridruže organizovanom naporu i pomognu ponovni izbor Donalda Trampa za američkog predsjednika.

Odgovarajući na podršku srpsko-američkoj zajednici, učesnici kampanje „Srbi za Trampa“ odlučili su da Seversona proglase „počasnim Srbinom“, javio je Srpski radio Čikago.

Severson je rekao da se SAD suočavaju sa „velikim pritiskom i kretanju demokrata prema komunizmu“, te dodao da Srbi u Americi razumiju „koliko destruktivan komunizam može biti“.

-Divno je vidjeti ih kako se udružuju da spriječe da radikalna ljevica uspostavi nešto tako opasno u našoj zemlji – istakao je Severson.

Kampanju su pokrenule Olga Ravasi i Pamela Kolins s ciljem promovisanja građanskog i političkog angažmana srpske zajednice u SAD.

One su navele da podržavaju Trampa jer se nacija suočava sa egzistencijalnom krizom, te je u vrijeme velike nestabilnosti potreban kontinuitet snažnog vođstva predsjednika Trampa, povjerenje u vremenu teških odluka i prijeka potreba za zakonom i redom.

Učesnici kampanje „Srbi za Trampa“ planiraju da nastave razvoj mreže kako bi formirali snažnu bazu pristalica u svakoj ključnoj saveznoj državi, što je vrlo značajno za ponovni izbor Trampa, prenio je „Sputnjik“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se