1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Izgorio automobil u Đulićima

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su četiri krivična djela, jedna saobraćajna nezgoda sa materijalnom štetom i jedan požar saopštavaju iz Policijske uprave Zvornik.

Policijskoj stanici Zvornik, 24.08.2020. godine, prijavlјeno je da lice E.T. iz Zvornika, putem telefona šalјe prijeteće poruke oštećenoj. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Policijskoj stanici Zvornik, 24.08.2020. godine, prijavlјeno je da je došlo do požara na pomoćnom objektu u mjestu Đulići, grad Zvornik. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik kao i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik koji su lokalizovali požar, prilikom čega je utvrđeno je da je u pomoćnom objektu izgorio putnički automobil marke „Renault” i alat koji se nalazio u objektu, dok povrijeđenih lica nije bilo. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijelјini. Tačan uzrok požara i visina materijalne štete biće naknadno utvrđeni.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se