18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Besplatane članarine za omladince BK „Obilić“, upis od 1. septembra

ZVORNIK – Bokserski klub iz Zvornika, „Obilić“ ove godine odlučio je svim novim i starim članovima uzrasta do 16 godina da ukine članarine, a na ovaj korak odlučili su se jer ne žele da nijedno dijete zbog finansijskog aspekta ne može trenirati ovaj plemeniti sport.

Obilić će upisivati nove članove od 1. septembra, a pored škole boksa, svi oni koji žele kvalitetnu rekreaciju mogu se javiti još danas, kaže trener i direktor kluba Mirko Ždralo.

-Iako je u našem klubu i ranije bila simbolična članarina, uzimajući u obzir cjelokupnu situaciju i stanje u društvu, odlučili smo da potpuno ukinemo članarinu za djecu do 16 godina. Smatramo da imamo dovoljno prijatelja kluba koji će pomoći našu akciju i zajedno sa nama učiniti da nijedno dijete zbog finansijskih poteškoća ne dođe u situaciju da ne može trenirati boks i time izgubi šansu da bude u željenom sportu i možda ostvari vrhunske rezultate, a u najmanju ruku postane bolji čovjek, skloni se sa ulice i zdravije odrasta, kaže Mirko Ždralo.

Obilić vrši upis novih članova i u rekreativnu grupu. Plan kluba je da svaka članarina rekreativca plaća jednu dječiju članarinu.

bk obilic treninzi

-Pored toga što trenirate zbog sebe, svog zdravlja i poboljšanja vašeg fizičkog stanja imajte na umu i to da na taj način obezbjeđujete trening za jedno dijete, poručio je trener Ždralo svim sadašnjim i budućim rekreativcima kluba.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se