23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

7 ključnih komada za jesen pred nama

Vodeća modna sezona, ovaj put ne nudi vam ništa posebno novo, već se prilagođava datim okolnostima i predstavlja vam trendove koji su nadograđeni. Pristuni su od prošle sezone, ali su predstavljeni na inovativniji način. I mi smo oduševljeni!

Ono što je možda najbolje u vezi nadolazećih jesenjih trendova jeste to što većinu ovih komada već posedujete, samo u možda nešto drugačijem izdanju.

Na primer: efektne kragne na bluzama, košuljama, haljinama. U pitanju je klasični 80’s trend, koji je prisutan već nekoliko sezona, ali sada je u apsolutnom fokusu.

lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=264&loc=https%3A%2F%2Fwww.elle.rs%2Fmoda%2Ftrendovi%2F29564 7 kljucnih komada za jesen pred nama.html&referer=https%3A%2F%2Fwww.elle.rs%2Fmoda%2Ffashion news%2F29583 sta smo vam sve pripremili u novom septembarskom izdanju elle magazina

Izdvajaju se i komadi koji su funkcionalni u nekoliko varijanti, mogu da se nose u različitim prilikama, da odgovaraju svakoj, izgledaju efektno, a pritom su praktični, poput nešto dužeg blejzera koji se vezuje kaišem u struku. 

Najviše se izvaja aksesoar koji čitavu kombinaciju može da podigne za sekund, u pitanju su cipele koje umesto klasične šnale poseduju naglašenu lanac šnalu, dok je lanac kao detalj izuzetno poželjan kao vodeči aksesoar jeseni: bilo da je to u vidu lanca na tašni, onog oko vrata ili pak minđuša, a vodilja vam može biti: što veće i naglašenije to bolje. Dok je šifra za boju zlatna.

Ponta čitavog osojesenjeg look-a jeste u tome da na jednostavan način izgledate moderno, da su komadi koje nosite podjednako funkcionalni i stilski krajnje efektni.

Pogledajte u nastavku koji su to ključni komadi:

1. Efektne kragne

https://www.instagram.com/p/CCiorpEAu7n/?utm_source=ig_embed

2. Blejzer koji se vezuje u pojasu

https://www.instagram.com/p/CAdL0E1iSyG/?utm_source=ig_embed

3. Cipele sa lanac kopčom

https://www.instagram.com/p/CDLxl2KFRxC/?utm_source=ig_embed

4. Pleteni prsluk

https://www.instagram.com/p/B45Y31mlqWJ/?utm_source=ig_embed

5. Kožni mantil

https://www.instagram.com/p/CCaj6izhrV6/?utm_source=ig_embed

6. Rese

https://www.instagram.com/p/B5IwKCiACXa/?utm_source=ig_embed

7. Karo dezeni u bojama

https://www.instagram.com/p/B40A6eWnMi3/?utm_source=ig_embed

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se