5.9 C
Zvornik
25. април 2024.

Zatečen u krađi goriva iz kamiona

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Milići, zatekli su na mjestu izvršenja krivičnog djela lice inicijala M.S. iz Milića, za koje postoji osnov sumnje da je počinilo krivično djelo „Krađa“.

-Policijskoj stanici Milići, 7. jula, oko 00,45 časova, prijavljeno je da jedno lice pokušava da otuđi pogonsko dizel gorivo iz teretnog vozila koje je bilo parkirano u mjestu Dubnički Most, opština Milići. Po prijavi su odmah postupili policijski službenici PS Milići koji su izlaskom na lice mjesta zatekli osumnjičenog, koga su tom prilikom lišili slobode, rečeno je u saopštenju iz PU Zvornik.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, protiv osumnjičenog slijedi podnošenje izvještaja zbog krivičnog djela „Krađa“.

Policijska uprava Zvornik zahvaljuje građanima na pružanju bezbjednosno interesantnih informacija i poziva ih da nastave sa pružanjem ovakvih informacija, kako bismo zajedničkim djelovanjem očuvali postojeće stanje bezbjednosti i isto podigli na još veći nivo.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se