12 C
Zvornik
20. април 2024.

Policijski službenici u realizaciji kampanje „Vozite oprezno – putujte bezbjedno“

U sklopu preventivne kampanje „Vozite oprezno – putujte bezbjedno“, koju provodi Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske tokom mjeseca jula i avgusta ove godine, policijski službenici Policijske uprave Zvornik danas su, u saradnji sa predstavnicima Auto-moto društva „Semafor“ Zvornik, u Karakaju, vršili podjelu promotivnog materijala, čiji je cilj veća bezbjednost svih učesnika u saobraćaju.

kampanja


U toku mjeseca jula i avgusta prošle godine, na području Policijske uprave Zvornik evidentirano je 47 saobraćajnih nezgoda u kojima je 12 lica nastradalo. U tim nezgodama nije bilo poginulih lica, jedno lice je teško povrijeđeno a 11 lica je zadobilo lakše tjelesne povrede.
Ovakve i slične preventivne aktivnosti, policijski službenici ove Uprave će nastaviti i u narednom periodu, u cilju podizanja svijesti građana o važnosti poštovanja saobraćajnih propisa.
Policijska uprava Zvornik apeluje na sve građane da poštuju saobraćajne propise, da vožnju prilagode uslovima i stanju puta, da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola ili psihoaktivnih lijekova, da u saobraćaju učestvuju sa tehnički ispravnim vozilom i tako zaštite svoj ali i živote drugih učesnika u saobraćaju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se