9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Ovi astrološki znakovi ne znaju sa novcem

Roditelji su velikim dijelom zaslužni za to kako raspolažete svojim parama. Ipak, postoje predispozicije za svaki horoskopski znak, pa tako nekima baš ne polazi za rukom da uštede novac ili su stalno u dugovima.

Od onih koji ne znaju da upravljaju novcem izdvajaju se:

Strijelac

Oni naporno rade kako bi zaradili, međutim, nisu baš dobri u zadržavanju novca. Ne vole da prave kompromise kada su u pitanju dobar provod i avantura. Što se tiče njih, životna su iskustva važnija od stanja u banci. A ovaj dio može dovesti do finansijskih problema.

Ribe

Ribe su nesebičan znak. Prvo će razmišljati o drugima, a zatim o sebi. Doniraće, pomoći prijatelju, čak i ako imaju manje novca. Oni će ići u dugove ili će koristiti svoju kreditnu karticu. Neće dva puta razmišljati prije nego što ulože u nešto što smatraju da je vrijedno čak i ako to u tom trenutku zapravo ne mogu to da priušte.

Vodolija

Vodolija je pravi primjer osobe koja uvijek radi velike stvari. Primjer, kupiće novi telefon, čak i ako je njen u redu. Nedostatak dosljednosti kod potrošnje može dovesti do problema kasnije.

Lav

Oni su uglavnom prilično oprezni s novcem i potrošnjom, ali kada je u pitanju poklanjanje, gube kontrolu. Oni će ugađati svojim najmilijima, ali će i sebi dati oduška.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se