1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Novo englesko istraživanje: Žene otkrile koja im je veličina penisa idealna

Kod gotovo dvadeset posto muškaraca penis u erekciji dug je manje od 12,5 centimetara, dok je neki prosjek 14 centimetara, objavljeno je u engleskom magazinu „Journal of Sexual Medicine“.

O ovoj tematici pisao je portal „Big One Dating“, koji spaja žene sa muškarcima čiji je penis u erekciji veći od prosječnih 14 centimetara, a za svoje istraživanje su izabrali sve redom žene.

Hiljade pripadnica nježnijeg spola, preciznije njih 4761, učestvovalo je u istraživanju koje je imalo za cilj otkriti veličinu penisa njihovih seksualnih partnera te koliko su bile zadovoljne performansom, odnosno jesu li doživjele vrhunac ili ne. Komentara je bilo raznih, piše Mirror.

Čak 44 posto njih reklo je da su bile najzadovoljnije kada im je partner imao penis od 20 centimetara, dok je 39 posto žena orgazam doživjelo sa muškarcima čiji je penis dostigao 25 centimetara. Ipak podjednak postotak žena otkrio je da orgazam mogu doživjeti i sa muškarcem od 28 centimetara, kao i sa onim od 10 centimetara.

Ipak, s rezultatima ovog istraživanja mnoge se žene ne bi složile. Za kvalitetno vođenje ljubavi ipak je najvažniji karakter muškarca i to koliko je maštovit i velikodušan u krevetu, a ne njegove dimenzije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se