20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Modriča oplakuje mladog sugrađanina: Ubod stršljena zbrisao sve želje mladića

MODRIČA – Modriča oplakuje život mladog sugrađanina Miroslava Vasića (27) koji će danas biti sahranjen nakon što je dan ranije, na putu do bolnice, podlegao ubodu stršljena.

Mladić je kobnog dana navodno kosio u jednom modričkom selu kada ga je ubo stršljen te mu je najprije pomoć ukazana u Domu zdravlja Modriča.

Nažalost, na putu do bolnice Sveti apostol Luka u Doboju, njegovo srce nije izdržalo pa je nesrećni mladić podlegao u vozilu Hitne pomoći.

Vijest o ovoj tragediji zavila je u crno Modričane koji kažu da je riječ o dobrom i plemenitom momku koji bi se uvijek našao ljudima na usluzi.

Nezvanično saznajemo i da je navodno kobnog dana Vasić kosio sa još nekoliko ljudi u jednom selu pa se u jednom trenutku požalio na ubod, a prijatelji su uočili te mladića te odvezli ljekaru, pišu Nezavisne novine.

Vjeruje se da je Vasić bio alergičan, međutim, tako koban scenario ipak niko nije očekivao, te su se nadali da će mu ljekari pomoći.

Navodno je ranije već imao iskustva sa ubodima stršljena, ali ovaj put bilo je tragično.

„Bože moj, kakva tuga i žalost, pa zar jedan insekt ima toliku moć, da oduzme čovjeku život?! Jadni mladić, neka mu je laka zemlja,porodici saučešće i da im Bog dragi olakša tugu i bol“, samo je jedna od emotivnih pruka sa kojom su se oprostili njegovi sugrađani.

Mještani sela Vranjak, gdje je živio Vasić, koji je tu i sahranjen, u nevjerici prepričavaju ovu tragediju.

Svi koji su ga poznavali kažu da je bio izuzetno fin mladić a zbog njegove tragične smrti cijelo selo okovano je tugom.

„Miroslav ima roditelje, brata i dvije sestre. Imao je i djevojku, a priča se da se su bili srećni i planirali zajednički život. Ova tragedija izbrisala je sve njihove želje“, kažu neutješne komšije.

Njegova djevojka takođe se emotivnim porukom oprostila od voljenog koji je prerano otišao.

„Medo moj počivaj u miru. Voli te tvoje pilence najviše na svijetu iako te više nikada neću moći zagrliti i poljubiti. Ja znam da si tu uz mene lijepi moj anđele. Sutra nam je trebao biti najlepši dan, naša dva mjeseca najsrećnija u mom životu, ali bebo moja promijeniti ništa ne mogu i znaj da te volim i voljeću te zauvijek“, napisala je njegova devojka na društvenoj mreži Facebook.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se