naslovnaVIJESTIZvornik

Izgorio poslovni prostor u B – blokovima

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirane su dvije saobraćajne nezgode sa posljedicama po lica i jedan požar. Nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira saopštili su iz Policijske uprave Zvornik.

-Na magistralnom putu Zvornik-Tuzla, u mjestu Crni Vrh, 29.07.2020. godine oko 19,00 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali D.H. iz Tuzle, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Man” i M.O. iz Sarajeva, koji je upravljao teretnim vozilom marke „Man”, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

-Policijskoj stanici Zvornik, 29.07.2020. godine, prijavljeno je da je na poslovnom prostoru koji se nalazi u okviru stambene zgrade u ulici Braće Jugović, grad Zvornik, izbio požar. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik kao i pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice Zvornik koji su lokalizovali požar, prilikom čega nije bilo povrijeđenih lica. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini. Istraga je u toku.

Tagovi
Back to top button
Close
Close