4.4 C
Zvornik
17. април 2024.

Glumac dao drogu trinaestogodišnjoj kćerki: „To je bilo jedino odgovorno“

Na ročištu za tužbu za klevetu protiv britanskog lista, holivudski glumac je upitan o korišćenju droga tokom svog života. Izdavač britanskog lista „NGN“ smatra da je pisanje lista „The Sun“ i nazivanje glumca Džonija Depa „nasilnikom prema supruzi“ istinito, a ne kleveta, jer je tvrde da se nasilje dešavalo dok je Dep bio pod uticajem alkohola i droga.

Odbrana „NGN“-a pitala je Depa o pušenju kanabisa kada je bio oženjen sa glumicom Amber Herd između 2015. i 2016. godine.

Zvijezda „Pirata sa Kariba“ je rekla da je „pušio mnogo marihuane kada je bio u vezi s gospođom Herd“, i da smatra da je kanabis veoma koristan u pogledu anksioznosti, poremećaja sna, osjećaja blagostanja i smirenosti.

„Da li ste zbog toga podstakli svoju kćerku da koristi marihuanu“, upitala je odbrana na šta je glumac rekao da nikada nije ohrabrivao svoju kćerku Lili Rouz, da bi potom odbrana pročitala je niz mejlova između Depa i njegove kćerke kada je imala 13 godina.

U prepisci Dep se „javio da provjeri kakvo joj je iskustvo pušenje marihuane bilo sinoć“, na šta je djevojčica odgovorila da joj se svidjelo.

„Moja kćerka je imala 13 godina i, kao što svi znamo, sa 11, 12, 13 godina, kada idete na zabave u srednjoj školi, prilaze vam ljudi koji vam žele dati piće, jer oni piju. Oni koriste kokain sa 12 i 13, puše marihuanu sa 12 i 13, uzimaju ekstazi sa 12 i 13“, rekao je Dep i dodao da je govorio Lili Rouz da ne eksperimentiše sa drogama sa ljudima koje ne poznaje.

Dep je potom rekao da je dao Lili Rouz svoje droge.

„Ne želite da vaš trinaestogodišnjak ode u neki paranoični ‘trip’ i znao sam da je marihuana koju imam i pušim pouzdana i dobrog kvaliteta“, rekao je glumac.

„Ako je to pogrešno u vašim očima, cijenim ako to mislite, ali ja sam odgajao kćer i bio sam odgovoran roditelj“, zaključio je Dep.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se