Društvoizbor urednika

Fudbaler Halilović veličao Ratka Mladića, pa dobio otkaz posle 4 dana u klubu

Fudbaler iz Bosne i Hercegovine Belmin Halilović dobio je otkaz u FK Modriča posle četiri dana zbog veličanja Ratka Mladića, piše portal Klix.ba.

Kako se navodi, 23-godišnji defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži „skrinšot“ njegove poruke sa Fejsbuka, na kojoj se vidi da je u majici sa motivima Republike Srpske i gde sagovorniku poručuje „Živeo Ratko Mladić“.

Zbog toga se oglasila i Modriča koja je obavestila javnost da je Halilović dobio otkaz posle četiri dana provedena u klubu.

– Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, klub je odlučio da raskine ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahteva da se isključivo koncentrišu na sport i profesionalne obaveze koje fudbal nosi – navodi se u saopštenju Modriče.


Izvor
telegraf.rs

Jedan komentar

  1. Za,Belnämira stov boli ratka mladica,najveceg zlocinca na,svijetu,mogu samo kazati pfuj djubre jedno kako te nije sram.
    Dabogda nigdi vise ne dobio ugovor,jebo ti mladic i mater,i sve po spisku.Pfuj djubre jedno

Back to top button
Close
Close