14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

U protekla 24 časa dva krivična djela

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Šekovići, 29.06.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće u mjestu Pavlovići, opština Šekovići, otuđilo određenu količinu novca. Po prijavi su postupili policijski službenici Policijske uprave Zvornik koji su izvršili uviđaj. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Na regionalnom putu Zvornik-Bratunac, u mjestu Zelinje, grad Zvornik, 29.06.2020. godine oko 22,30 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali V.E. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „Kia” i P.R. iz Zvornika, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Golf”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, tjelesne povrede je zadobio učesnik V.E. kome je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Uviđaj je izvršen od strane policijskih službenika Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se