20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Tri krivična djela

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 28.06.2020. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 28.06.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz otključanog putničkog automobila marke „Peugeot”, koji je bio parkiran u ulici Braće Jugovića, grad Zvornik, otuđilo torbicu u kojoj se nalazio mobilni telefon i lična dokumenta. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Krađa“.

-Na regionalnom putu Milići-Zeleni Jadar, u mjestu Lukić Polje, opština Milići, dogodila se saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Passat”, kojim je upravljao S.P. iz Milića, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Milići, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske stanice Milići. Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se