8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Trenutno 19 pozitivnih na virus korona u Zvorniku

ZVORNIK – Higijensko epidemiološka služba Doma zdravlja u Zvorniku testirala je danas još pet osoba koje su bile u kontaktu sa licima pozitivnim na virus korona. Trenutno je 19 osoba pozitivnih na virus korona u Zvorniku, a očekuje se 47 rezultata za područje grada, saopštava Štab za vanredne situacije grada Zvornik.

Svi oboljeli od COVID-19 iz Zvornika imaju lakšu kliničku sliku i smješteni su u Republički karantin „Dom za učenike Bijeljina“ u Bijeljini.

U COVID odjeljenju zvorničke Bolnice nalaze se dvije osobe sa lakšim simptomima, jedna iz Bratunca, a druga iz Zvornika, koje su testirane i njihovi rezultati se očekuju.

Prema informacija Štaba za vanredne situacije u kućnoj izolaciji je 127 osoba, a poštovanje izrečene mjere kontroliše Komunalna policija grada Zvornik.

-Gradski štab za vanredne situacije grada Zvornika poziva građane da odgovornim ponašanjem čuvaju svoje i zdravlje drugih, da drže obavezno rastojanje od dva metra i nose zaštitnu masku u zatvorenom prostoru, stoji u saopštenju koje potpisuje Gradonačelnik Zvornika i načelnik Štaba za vanredne situacije Grada Zvornik, Zoran Stevanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se