Ex-YuZabava

Tijana Ajfon puštena iz pritvora

Starleta Tijana Maksimović, zvana Tijana Ajfon, izašla je jutros iz pritvora u Bijeljini gde je od kraja maja boravila, nakon hapšenja zbog bavljenja prostitucijom

Tijanin advokat iz Bijeljine Miloš Stevanović potvrdio je za „Blic“ da je starleta puštena iz pritvora i da se sada nalazi na slobodi.

Podsećamo, starleta Tijana Ajfon uhapšena je krajem maja kod Bijeljine, pokušavajući da ilegalno pređe granicu preko Drine u čamcu, sa još tri devojke koje je vodila na žurku.

Tijana je osumnjičena za podvođenje i organizovanu prostituciju.

Tijana Ajfon, podsećamo, nije u tužilaštvu u Bosni i Hercegovini odala nijedno ime političara, biznismena niti mafijaša s kojima je bila intimna, tvrdio je njen advokat Miloš Stevanović iz Bijeljine.

Ajfonka sve tajne krije u mobilnom telefonu, koji je bio deponovan u tužilaštvu.

– Tijana je samo kratko rekla da je došla na žurku na koju je bila pozvana i da se ne bavi prostitucijom! Ona se do daljeg brani ćutanjem. U pravnom smislu nije iznela nikakvu odbranu, a detalje će izneti kada bude podignuta optužnica, za nekoliko meseci. Tijanin telefon niko nije otključavao, tako da niko nema razloga da strahuje. Njen mobilni marke „ajfon“ je isključen i ima šifru za otključavanje. On je u tužilaštvu i neće biti otključavan – rekao je nedavno advokat Stevanović.

Back to top button
Close
Close