8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Prijem za nosioce Vukove diplome

Danas je u Gradskoj upravi grada Zvornika upriličen prijem za učenike osnovnih škola koji su nosioci Vukove diplome. Tom prilikom ugostio ih je gradonačelnik Zoran Stevanović koji je, kako kaže, i sam bio vukovac.

Gradonačelnik je djeci poželio mnogo sreće u daljem radu i uručio im prigodne poklone.

-Ovo je sjajna generacija koja je u specifičnim okolnostima završila drugo polugodište osnovne škole. Pokazali su zavidan nivo interesovanja i učenja na daljinu. Zadovoljni su i njihovi nastavnici i direktori, očekujemo da djeca nastave sa radom na ličnom razvoju i na kompletiranju svoje ličnosti – rekao je Stevanović.

Uz poruke motivacije Stevanović je još naglasio da će Gradska uprava uvijek biti spremna da ih podrži u budućnosti, jer su ovo ljudi koji će jednog dana nositi razvoj ovog kraja.

vukovci zvornik

Njegoš Vidović je osnovac koji je proglašen za učenika generacije osnovnih škola, a za svoj put ka uspjehu kaže da nije bio lagan. Ulagao je mnogo vremena u pripreme za takmičenje i sada je najbolji učenik čitave generacije.

-Namjeravam da upišem informatičku gimnaziju u Zvorniku i time želim da se bavim u budućnosti i to me interesuje. Znače nam nagrade koje smo dobili, da osim što smo ponosni na sebe budemo i novčano nagrađeni – ističe Vidović.

-Bez kampanjskog učenja, uz mnogo uloženog truda i dobro raspoređeno vrijeme lako je doći do svih petica – dodao je još jedan učenik.

Redakcija Zvornik danas svim školarcima želi lijep i prijatan raspust.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se