1.4 C
Zvornik
23. април 2024.

Nikola Jokić pozitivan na korona virus

Poznati i odlično upućeni košarkaški novinar Adrijan Vojnarovski svetu je plasirao informaciju da je Nikola Jokić pozitivan na korona virus.

Kako je Vojnarovski objavio, njegov povratak u Sjedinjene Američke Države je sada trajno odložen te ugrožen njegov nastup za Denver Nagetse u preostalim utakmicama NBA.

 Nikola Jokić, zvezda Nagetsa, testiran je pozitivno na korona virus u Srbiji i njegov povratak u SAD je privremeno otkazan. Bio je asimptomatičan od momenta kada je bio testiran prošle nedelje. Očekuje se da će Nikoli Jokiću biti odobreno putovanje u Denver u narednih nedelju dana, objavio je Vojnarovski na Tviteru.

Jokić nije imao simptome od momenta kada je testiran, te se u Denveru nadaju kako će ipak moći da se blagovremeno vrati i priključi planiranim aktivnostima Nagetsa.

Nakon što su se granice otvorile tokom pandemije korona virusa, Jokić se vratio u domovinu. Prisustvovao je na oproštajnom meču Dejana Milojevića na kojem je igrao Nikola Janković, kasnije pozitivno testiran na Kovid-19, dok se provodio i sa Novakom Đokovićem nakon Adria tour-a.

Nagetsi su sa skorom 43:22 treći nosilac zapada iza dva tima iz Los Anđelesa, Lejkersa i Klipersa. NBA timovi su se u utorak vratili poslu kako bi testirali protokol pre putovanja u Orlando između 7. i 9. jula i započeli kampove za obuku.

Ovo nije prvi slučaj korone kod Nagetsa, zaražen je bio čak i trener Majkl Meloun koji se u trenutku kada je imao simptome nije testirao zbog manjka testova, ali je potom ustanovio da u njegovom organizmu ima anti-tela što znači da se izborio sa virusom Kovid-19.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se